
המצרכים (3 מנות):לבצק:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש. מכסים ומניחים בצד לתפיחה של כחצי שעה. 2שורפים חציל אחד על הגז או על אש גלויה ומקלפים אותו לגמרי. 3מחממים במחבת (שיכולה להיכנס לתנור) את השמן, חותכים את החציל השני לקוביות ומטגנים את קוביות החציל בשמן עד שהן מזהיבות. מוציאים אותן מהמחבת לצלחת עם נייר סופג. 4מעבירים לאותה מחבת את העגבניות הקצוצות עם רסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את קוביות החציל המטוגנות, בשר החציל השרוף, הזיתים, הקרם פרש, מלח ופלפל, ומטגנים כ-2-3 דקות. 5מחממים מחבת נפרדת וצורבים בה מעט את הטונה מקופסת השימורים (כ-2-3 דקות). מעבירים את הטונה לרוטב במחבת הראשונה ומערבבים היטב. 6מחממים תנור ל-220 מעלות. 7מרדדים את הבצק שתפח לעלה בגודל המחבת ומניחים אותו בזהירות מעל תערובת הירקות והטונה. לוחצים את הקצוות לדופן המחבת. 8אופים בתנור כ-20 דקות עד שהבצק שחום, מפזרים מעל מעט מלח גס ומגישים חם. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |