
המצרכים :ללחם:
לדג:
לרוטב בצד:
אופן ההכנה:1מערבבים כל החומרים היבשים ללחם בקערה. מוסיפים ביצה, שמן ומים בזילוף. 2לשים במשך 10 דקות בערך, ומתפיחים עד להכפלת נפח. 3לקראת סוף ההתפחה, אופים את הדג כשבע דקות (זהירות שלא יתייבש). 4מרדדים את הבצק לעלה בגודל המתאים לעטיפת הדג. 5מניחים את הדג על הבצק המרודד, עוטפים אותו ומוציאים מהצדדים עודפי בצק. 6מורחים ביצה מלמעלה ומפזרים שומשום. אופים ב-180 מעלות עד שהלחם מוכן וזהוב (20-30 דקות). 7בזמן שהדג בתנור מכינים את רוטב החריימה: שמים את השמן בסיר על אש נמוכה ומוסיפים את כל התבלינים. מטגנים קלות ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים עד שנוצרות בועות של רתיחה קלה. 8מוסיפים את מיץ הלימון ואת המים ומערבבים. 9מוסיפים את השום הכתוש, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-45 דקות. 10מניחים את הלחם על צלחת הגשה גדולה, פותחים מול עיני האורחים ומגישים עם הרוטב בצד. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |