
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1קוצצים את הפילה בלי העור ושמים בקערה. קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה ומעט פלפל חריף אדום ומוסיפים. 2מוסיפים ביצה, מעט קמח, שום וכוסברה קצוצה - אם אוהבים. 3מגרדים את תפוח האדמה, מוסיפים מלח ופלפל לבן ומערבבים הכל ביחד. 4יוצרים קציצות ארוכות ומעט שמנמנות. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה קלה. 5לרוטב: מחממים במחבת את היין והיוגורט. מוסיפים שמנת, שן שום פרוסה דק, מעט פלפל לבן ומלח, סחיטת לימון וגרידת ג'ינג'ר. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |