אוכל
אוכל

קציצות דניס ביוגורט

מתכון של סופי פורת מתוך משימת הגמר של מאסטר שף: קציצות דניס עדינות עם מעט פלפל חריף, שום וגם כוסברה למי שרוצה, מוגשות ברוטב נהדר של יוגורט ויין לבן עם נגיעות לימון וג'ינג'ר

|מאסטר שף| פורסם11:59
קציצות דגים על יוגורט (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.424reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • פילה מוסר
  • בצל
  • פטרוזיליה
  • פלפל חריף אדום לפי הטעם
  • 1 ביצה
  • מעט קמח
  • 2 שיני שום
  • כוסברה קצוצה – למי שאוהב
  • חצי תפוח אדמה
  • מלח
  • פלפל לבן

לרוטב:

  • חצי כוס יין לבן
  • חצי כוס יוגורט רגיל
  • 2 כפות שמנת
  • 1 שן שום
  • פלפל לבן
  • לימון
  • גרידת ג'ינג'ר

אופן ההכנה:

1קוצצים את הפילה בלי העור ושמים בקערה. קוצצים את הבצל, הפטרוזיליה ומעט פלפל חריף אדום ומוסיפים.

2מוסיפים ביצה, מעט קמח, שום וכוסברה קצוצה - אם אוהבים.

3מגרדים את תפוח האדמה, מוסיפים מלח ופלפל לבן ומערבבים הכל ביחד.

4יוצרים קציצות ארוכות ומעט שמנמנות. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה קלה.

5לרוטב: מחממים במחבת את היין והיוגורט. מוסיפים שמנת, שן שום פרוסה דק, מעט פלפל לבן ומלח, סחיטת לימון וגרידת ג'ינג'ר.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il