
כרעיים ממולאים בשקדי עגל ובשרגלילות זהובות במילוי שקדי עגל ובשר, ברוטב עגבניות על מצע של קרם אבוקדו![]() |
המצרכים :
לרוטב
לקרם האבוקדו
אופן ההכנה:1מפרקים בעדינות את כרעי העוף מהעצמות, (הולכים עם סכין על העצם ולאט לאט מוציאים את העצמות). 2שוטפים היטב את העוף ומתבלים בפלפל גרוס בלי מלח, מניחים בצד. 3מרתיחים מעט מים, מוסיפים כפית חומץ ומעט מלח. מבשלים את שקדי העגל 2 דקות בדיוק. 4מקררים מעט ומסירים את הכרום (הקליפה שמכסה את שקדי העגל), חותכים לקוביות בינוניות ומניחים בקערה. 5קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון, קוביות שקדי העגל, מלח, פלפל, כמון ומקפיצים 6-7 דקות. הרוטב: 1מטגנים את הבצל להזהבה, ממליחים, מפלפלים ומוסיפים את העגבניות. 2מוסיפים את התבלינים האחרים עד שנהייה רוטב סמיך. טועמים ומשפרים טעמים אם צריך, מוסיפים את עלי הבזיליקום. 3מעבירים את הרוטב לטחינה במעבד מזון ומניחים בצד. קרם האבוקדו: 1טוחנים את מרכיבי קרם האבוקדו במעבד מזון. 2מסננים את הרוטב לסיר. הגלילות: 1ממלאים את כרעי העוף בתערובת. 2מגלגלים לגלילות וקושרים בחוט מיוחד. 3מטגנים במעט שמן משני הצדדים עד להשחמה. 4מעבירים את הכרעיים לבישול של 10 דקות בתוך הרוטב. 5מוסיפים חצי כוס מים לרוטב וסוגרים את הסיר למשך 10 דקות. דואגים שכל גלילת עוף תתבשל ותהיה מכוסה היטב ברוטב. הגשת המנה מניחים במרכז הצלחת את קרם האבוקדו, על הקרם מניחים את גלילות העוף, יוצקים מעט מהרוטב על גלילות העוף ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |