אוכל
אוכל

עוגיות מלוחות אתיופיות

מתחשק לכם משהו קריספי ועדין ליד הקפה? הכירו את ה- KUREBA, עוגיות חמאה אתיופיות עדינות מתובלות בהל בחצי שעה עבודה

|מאסטר שף| פורסם09:58
עוגיות מלוחות אתיופיות של מסרט וולדמיכאל (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:494reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 250 גרם חמאה

  • 150 גרם קמח
  • 1 ביצה
  • 20 גרם סוכר
  • קורט הל טרי טחון
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות אבקת שקדים

אופן ההכנה:

1במעבד מזון מערבבים את כל החומרים מלבד ההל ואבקת השקדים עד להיווצרות בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.

2מרדדים את הבצק, מפזרים מעט הל ומקפלים את הבצק. מרדדים שוב ומפזרים את אבקת השקדים ושוב מקפלים את הבצק. חשוב לא לעבד אותו יותר מדי. מרדדים את הבצק לעובי של 3 ס"מ וחותכים לריבועים בגודל של 3X5 ס"מ.

3בעזרת מזלג חורצים קווים באמצע העוגייה. מכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות ל-18-20 דקות עד להזהבת הבצק.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il