
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבלים קמח, חמאה, מים, מיץ לימון וכפית מלח בבלנדר. מעבירים למקרר לכרבע שעה. 2מקרמלים סוכר, מוסיפים מלח גס, פפריקה מעושנת, בלסמי ופלפל חריף. 3יוצקים את התערובת לתבנית טארט. על התערובת מסדרים את בצלי השאלוט ומעל מפזרים את קוביות החמאה. 4אופים בתנור 20 דקות ב-200 מעלות. 5מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים מעל הבצל תימין, מלח גס, גבינת סנט מור, פלפל שחור ואגוז מוסקט. 6מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים, מסדרים מעל הבצלים ומכניסים לעוד רבע שעה בתנור.מוציאים מהתנור, הופכים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |