אוכל
אוכל

טארט בצל

גרסה קלילה של פאי בצל, כולל בצק בעבודת יד, בלי לוותר על אף טיפת טעם ועל פריכות נהדרת

|מאסטר שף| פורסם22:45
טארט בצל (צילום: מתוך:
צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12
Rating:4.249reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • קמח
  • חמאה
  • מים
  • 1 כפית מלח
  • מיץ לימון

למילוי:

  • בצלי שאלוט
  • 150 גרם סוכר
  • חצי כפית מלח גס
  • גרם וחצי פפריקה מעושנת
  • פלפל חריף טחון
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • קוביות חמאה
  • תימין
  • גבינת סנט מור
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1הבצק: מערבלים קמח, חמאה, מים, מיץ לימון וכפית מלח בבלנדר. מעבירים למקרר לכרבע שעה.

2מקרמלים סוכר, מוסיפים מלח גס, פפריקה מעושנת, בלסמי ופלפל חריף.

3יוצקים את התערובת לתבנית טארט. על התערובת מסדרים את בצלי השאלוט ומעל מפזרים את קוביות החמאה.

4אופים בתנור 20 דקות ב-200 מעלות.

5מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים מעל הבצל תימין, מלח גס, גבינת סנט מור, פלפל שחור ואגוז מוסקט.

6מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים, מסדרים מעל הבצלים ומכניסים לעוד רבע שעה בתנור.מוציאים מהתנור, הופכים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il