
המצרכים :
קבוצת תבלינים ראשונה:
קבוצת תבלינים שניה:
לצ'פאטי:
לקוקטייל:
אופן ההכנה:1ממיסים בסיר את חמאה והגהי, מכניסים את קבוצת התבלינים הראשונה ומערבבים כדקה. מכניסים את קבוצת התלבינים השניה ואת העגבניות ומביאים לרתיחה. 2אחרי הרתיחה קוצצים דג מעושן, מוסיפים ומערבבים. מצמצמים לרבע. 3מעבירים את התערובת למעבד מזון, טוחנים במשך חמש דקות ומסננים (לא סינון צפוף מידי). 4במחבת מטגנים לוקוס על העור שלו עד שהוא מגיע לחמישים אחוז עשייה, הופכים לצד השני ומטגנים דקה נוספת. 5קורעים את הלוקוס לחתיכות ומקפיצים במחבת עם הרוטב. מוסיפים צ'ילי אדום ועוד דג מעושן קצוץ. 6הצ'פאטי: מערבבים את כל מרכיבי הבצק, ונתנים לו לנוח כרבע שעה. פורסים את הבצק ויוצרים דיסקיות עם מערוך. את הדיסקיות צורבים על מחבת חמה משני הצדדים. 7הקוקטייל: מערבבים את כל הרכיבים, כותשים עם התפוח ועלי הבזיליקום, מעבירים בשייקר ומסננים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |