
המצרכים :לבצק:
למלית:
למטבל ירוק חריף:
למטבל עגבניות שרי:
אופן ההכנה:1לשים את הקמח, המים והמלח לבצק אחיד ומחלקים ל-12 כדורים. מניחים בתבנית עמוקה עם שמן למנוחה כחצי שעה. 2קוצצים את עלי התרד ואת הפטה, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל. 3משמנים תבנית פיירקס עמוקה ומכינים סיר עם מים רותחים ומעט מלח. פותחים כדור בצק אחד לעלה דק ומניחים בתחתית התבנית (לא מבושל). פותחים עלה נוסף ומבשלים במים הרותחים 10 שניות. מוציאים ומניחים על הדף הקודם. 4מבשלים עלה נוסף, מניחים על העלה המבושל ומעליו מניחים שכבה של מלית התרד. מכסים שוב בכמה שכבות של בצק מבושל, עוד שכבת תרד ועוד שכבות של בצק מבושל. את עלה האחרון פותחים ומניחים מעל הכל כמו הראשון, לא מבושל. 5אופים ב-180 מעלות כ-40 דקות. 6טוחנים גס את חומרי המטבלים במעבד מזון ושומרים במקרר עד ההגשה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |