
המצרכים (1 מנות):לבשר:
לרוטב:
לרוטב השני:
אופן ההכנה:1הבשר: משרים את נתח הפילה ביוגורט, מלח, פלפל, שום ותימין – כ-40 דקות. 2מוציאים את הבשר מהשרייה, מנגבים טוב מכל הצדדים ומטגנים מכל צד דקה אחת. 3ממשיכים את הכנת הבשר בתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות, למשך 10 דקות. 4הרוטב: מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום ובצל ומטגנים קלות. מכניסים את העגבניות ונותנים לרוטב להצטמצם כרבע שעה. מוסיפים מלח, פלפל וחצילים ומבשלים עוד 10 דקות. 5הרוטב השני: מכניסים את העגבניות המגוררות עם מלח לתוך בלנדר ומקציפים אותן. 6ההגשה: מניחים את רוטב העגבניות (הראשון) בצלחת, מניחים את הבשר מסביב ומעל יוצקים את העגבניות המוקצפות. מגישים עם נגיעות של יוגורט וטחינה מסביב. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |