1 מורחים את הפיתות בשכבה דקה של שמן זית.
2 קולים את הפיתה במחבת לצד המרווה ושורפים עם ברנר את המרווה בזהירות.
3 מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות.
4 קולים פלפל צ'ילי על להבות הגז או בגריל עד שהוא משחים. קוצצים דק.
5 קוצצים דק את הלימון עם הקליפה.
6 חותכים חצי בצל לטבעות דקיקות ושמים עליהם שמן זית וכמה טיפות לימון.
7 מערבבים בקערה את העגבניות, הצ'ילי, הלימון והבצל.
8 קוצצים דק את האנשובי ואת הסרדינים.
9 מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את פילה הלברק -7 דקות, עד שהוא מוכן.
10 מסדרים את כל החומרים כולל הדגים, פרט לביצי הסלמון, בשכבות בתוך הפיתה.
11 מוסיפים את ביצי הסלמון בהיקפה של הפיתה ומגישים.