
המצרכים :לטאבולה:
לדג:
לטחינה:
לפיתה המטוגנת:
אופן ההכנה:1הטאבולה: קוצצים דק את הירקות ומערבבים עם שמן הזית, הלימון והבורגול הדק. ממליחים. 2הדג: מתבלים את הדג במלח, פלפל ומעט שמן זית ומקמחים. מטגנים בשמן עמוק. 3הטחינה: מערבבים את הטחינה הגולמית עם מים קרים, מיץ לימון ומלח עד לקבלת מרקם נוח לזילוף. מאזנים טעמים (הטחינה לא צריכה להיות חמוצה, הטאבולה החמוץ יאזן את הטעמים). 4לפיתה: מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר והמלח. מוסיפים את המים לאט לאט תוך כדי לישה, עד לקבלת בצק. משאירים בצד למנוחה של 10 דקות. 5מחממים מחבת גדולה. 6מרדדים את הבצק לפיתה דקה מאוד ומניחים בזהירות על המחבת החמה. מסובבים את הפיתה בידיים, הופכים לצד שני וחוזרים על הפעולה. 7מטגנים את הפיתה בשמן עמוק עד הזהבה. 8מגישים את הדג יחד עם הפיתה המטוגנת, הטאבולה והטחינה. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:טאבולה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |