אוכל
אוכל

כרעיים בעשבי תיבול לצד פלפלים ממולאים ונתחי לחם מרוקאי

טוב, אז העוף מדהים אבל לצידו מחכה לכם חגיגה שלמה: לחם מרוקאי, עגבניות תמר ופלפלים מלאים בפירה דלעת משגע

|מאסטר שף| פורסם14:22
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
Rating:4.832reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

לעוף

  • 2 כרעיים
  • רבע כוס שמן זית
  • פלפל גרוס
  • מלח
  • כף סוכר
  • מעט עירית
  • מעט תימין

לפירה הדלעת

  • 2 דלעות חתוכות לקוביות
  • שמן זית
  • מרוות אננס
  • מלח
  • 5 פלפלים קטנים מרוקנים ומוכנים למילוי

לבצק

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • ביצה
  • כפית מלח
  • כף שמרים יבשים
  • 1 וחצי כוסות מים חמימים

לרוטב העגבניות

  • 3 עגבניות תמר
  • שמן זית
  • מלח
  • מעט עלי בזיליקום
  • כף פסטו
  • 3 שיני שום

לרוטב עשבי התיבול

  • חופן כוסברה טרייה קצוצה
  • 2 גבעולי סלרי קצוץ
  • חופן עירית שומית קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • כפית סוכר
  • רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

העוף:

1מערבבים את מרכיבי העוף.

2אופים בתנור על 200 מעלות עד שהכרעיים מזהיבות.

פירה הדלעת:

1מבשלים את קוביות הדלעת במים רותחים עד לריכוך.

2מועכים ומתבלים בשמן, מרוות אננס ומלח.

3ממלאים את הפלפלים בפירה.

4צולים על גריל עד לקלייה.

הבצק:

1מערבבים את מרכיבי הבצק בקערה.

2לשים את הבצק ומניחים להתפחה של כשעה. מוצאים אוויר ומתפיחים שוב.

3אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה.

רוטב העגבניות:

1צולים את העגבניות, קולפים ומתבלים בשמן זית, מלח, בזיליקום פסטו ושום.

2מרסקים לעיסה ושומרים במקום חם ומכוסה.

רוטב עשבי התיבול:

מערבבים את מרכיבי רוטב עשבי התיבול בקערה, מכסים ומחממים בתנור על חום מינימלי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il