
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר רחב מטגנים את הבצל עד לריכוך. מוסיפים שום ואת הבשר הטחון. בעזרת כף עץ מפרידים את הבשר עד שהוא מטוגן מכל צדדיו. מוסיפים את התבלינים ומאדים 5 דקות. 2מוסיפים את הפלפלים ומאדים 7 דקות. מוסיפים את השעועית עם הרסק והעגבניות. מאדים על אש נמוכה. כמה דקות לפני סיום הבישול מפזרים סוכר, מקל קינמון ועלי דפנה. 3ההגשה: על מצע אורז לבן שמים מנה מהתבשיל. מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ועלי אורגנו טריים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |