
המצרכים :
למטבל שמנת חמוצה (סחוג פולני ירוק):
אופן ההכנה:1מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד להזהבה והתרככות. ממליחים ומפלפלים. 2מוסיפים את טבעות הזוקיני ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את עלי התרד והמנגולד ומקפיצים. ממליחים ומפלפלים שוב. 3במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את כרוב הניצנים עד להזהבה. מוסיפים פירורי לחם ומטגנים ביחד תוך הקפצה בערך 2 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים. 4מערבבים את שתי תערובות הירקות ביחד. 5טורפים היטב את הביצים עם עשבי התיבול, היוגורט וגבינת הפרמזן. ממליחים ומפלפלים. 6מחממים תנור ל-180 מעלות. 7שופכים את הירקות למחבת קטנה משומנת, ומעליהם שופכים את תערובת הביצים. מפזרים שקדים קלויים, ואופים בתנור כרבע שעה, עד להתייצבות הביצים. 8המטבל: טוחנים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הפלפל החריף והלימון. מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מוסיפים את השמנת החמוצה, מערבבים ומתקנים תיבול. 9מגישים את הפריטטה עם המטבל. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |