
המצרכים :
למילוי הבשר:
לבצק:
אופן ההכנה:1מטגנים בצל עד שהוא הופך לשקוף. מוספים 3 שיני שום שלמות, גבעולי סלרי קצוצים, דלעת, גזר וקישוא - כולם חתוכים גס. 2מוסיפים את הרסק ומתבלים בכורכום, פפריקה, מלח וסוכר. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. כאשר המרק רותח מוסיפים מלח, לימון, נענע יבשה וטרייה ועלי סלרי. מבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך. 3הבצק: שמים במיקסר את הקמח, המלח והביצה ומוספים מים עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק. שמים בקערה ונותנים לו לנוח כשעה במקרר. 4בינתיים מכינים את המילוי: קוצצים בצל ועלי סלרי דק דק, מוסיפים לבשר, מתבלים ומוסיפים כף מים. 5מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים עיגולים בעזרת כוס, שמים באמצע כל עיגול קצת מהמילוי, סוגרים לחצי עיגול, מהדקים את הקצוות וסוגרים מסביב לאצבע את השוליים לקבלת מעין ״כובעון״. 6מרתיחים מים, מוסיפים קצת מלח ומבשלים את הכיסונים אחד אחד. כאשר הם צפים מחכים 5-6 דקות, מוציאים ומגישים עם המרק. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:שישברק ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |