אוכל
אוכל

דג מטוגן עם סלט שעועית ירוקה

מנה ביתית פשוטה וכיפית, של דג בורי עם תוספת ירוקה מלאה בריאות

|מאסטר שף| פורסם23:10
דג מטוגן עם סלט שעועית ירוקה (צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף)
צילום: יעל יצחקי, מאסטר שף
Rating:2.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לדג:

  • 2 חתיכות פילה בורי
  • רבע כוס שמן, לטיגון
  • מלח
  • פלפל שחור

לשעועית הירוקה:

  • 200 גרם שעועית ירוקה
  • רבע צרור כוסברה
  • כמה עלים של פטרוזיליה
  • 5 עלי נענע
  • שני ענפי שמיר
  • חצי פלפל ירוק טרי
  • 2 בצלי שאלוט
  • 1 שן שום
  • מיץ מחצי ליים
  • כמה גרגירים של זרעי כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קליפה מגוררת מחצי ליים

אופן ההכנה:

1הדגים: ממליחים הדגים ומטגנים על הצד של העור במשך כ-6 דקות. הופכים ומטגנים שתי דקות נוספות (אפשר להעשיר את השמן בעשבי תיבול).

2השעועית: מבשלים את השעועית במים רותחים 3 דקות ומעבירים למי קרח ל-5 דקות. מסננים.

3קוצצים דק את הירוקים, השעועית, בצלי השאלוט והשום.

4מערבבים הכל יחד, מוסיפים את מיץ הליים ומתבלים. מועכים מעט את כל התערובת, ומגררים מעל את קליפת הליים.

5הגשה: מניחים את הדג המטוגן על צלחת כשהעור כלפי מעלה, ומגישים את הסלט בצלוחית נפרדת.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il