אוכל
אוכל

סרדינים ממולאים

כמה שהם קטנים וחמקמקים – ככה הם ממזרים ושמנמנים. סרדינים מטוגנים ממולאים בעדשים לצד סלסה פיקנטית ופיתות קראנצ'יות מתובלות בפחות משעה עבודה

|מאסטר שף VIP| פורסם12:31
סרדינים ממולאים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.718reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לסרדינים הממולאים:

  • סרדינים
  • עדשים חומות מבושלות
  • פלפל ירוק קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • עלה קטן של מרווה
  • מעט קמח
  • שמן בטיגון עמוק

לסלסה:

  • עגבניות
  • שום
  • פלפל ירוק חריף
  • מלח
  • שמן זית

לפיתות:

  • קמח
  • מלח
  • מים
  • שמן זית
  • מרווה
  • רוזמרין
  • תימין
  • פלפל

אופן ההכנה:

1הסרדינים: מפלטים את הסרדינים מהראש עד הזנב, משאירים את שני הפילטים מחוברים.

2המלית: מערבבים יחד עדשים חומות מבושלות, הרבה פלפל ירוק קצוץ דק, מלח, פלפל, שמן זית ועלה קטן קצוץ של מרווה.

3ממלאים את הפילטים במלית (סוגרים כמו דג שלם), מקמחים מעט ומטגנים בשמן עמוק.

4הסלסה: מרסק בפומפייה עגבניות, שום, פלפל ירוק חריף, מלח ושמן זית ומערבבים.

5הפיתות: מערבבים קמח עם קצת מלח, מוסיפים מים עד לקבלת בצק לא דביק. הופכים מחבת ומחממים אותה היטב, מרדדים את הפיתות לעיגול דק ומניחים על המחבת ההפוכה. אחרי דקה-שתיים, הופכים לצד שני. מורידים מהאש. מערבבים שמן זית עם עשבי התיבול והפלפל ומורחים על הפיתות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il