אוכל
אוכל

גורמה סבזי

במתכון הזה יש כך כך הרבה ירוקים - שפע של פטרוזיליה, כוסברה, סלרי וגם שמיר - שכמעט שכחנו שמדובר בתבשיל בשר נהדר שמגיע היישר מהמטבח הפרסי, כולל הניחוח הממכר של הלימונים. הרבה זמן על האש, מעט עבודה

|מאסטר שף| פורסם12:04
המרק של דיאנה  (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.8139reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חצי קילו בשר שריר, חתוך לקוביות
  • 2 צרורות פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • צרור שמיר
  • כרפס (סלרי)
  • בצל לבן גדול
  • מעט שמן, לטיגון
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון
  • כורכום
  • 3 לימונים פרסיים
  • חצי כוס שעועית אדומה, ששרתה לילה במים

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את כל עשבי התיבול, וקוצצים.

2קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם מעט שמן. מוסיפים את השום ומערבבים.

3מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מתבלים.

4מוסיפים לסיר מים ואת הלימונים הפרסיים.

5שוטפים היטב את השעועית האדומה ומוסיפים למרק שבסיר.

6מבשלים כשעתיים, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומבשלים עוד כחצי שעה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il