
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים היטב את כל עשבי התיבול, וקוצצים. 2קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם מעט שמן. מוסיפים את השום ומערבבים. 3מוסיפים לסיר את הבשר ומטגנים מכל הצדדים עד שהוא משנה את צבעו. מתבלים. 4מוסיפים לסיר מים ואת הלימונים הפרסיים. 5שוטפים היטב את השעועית האדומה ומוסיפים למרק שבסיר. 6מבשלים כשעתיים, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומבשלים עוד כחצי שעה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |