
המצרכים (4 מנות):לסלט:
לבשר:
לקישוט:
אופן ההכנה:1חותכים את הפטריות גס. מערבבים עם השום, המלח, הלימון, שמן הזית, הנענע ופרחי הכרובית. 2מכינים את הקרפצ'יו: חותכים פרוסות דקות מאוד של סינטה או פילה (אפשר לבקש מהקצב). מערבבים אותן עם מלח, חומץ בלסמי מצומצם, שמן זית, לימון, נענע, פלפל שחור. 3מערבבים יחד את הקרפצ'יו וסלט הכרובית. מקשטים בנענע ופרחי כרובית מלמעלה ומגישים. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |