
המצרכים :לכבד העוף:
לרוטב::
להגשה:
אופן ההכנה:1משרים אורז עגול במים 15 דקות, מסננים, שמים שמן בסיר ומוסיפים את האורז ומבשלים לפי הוראות היצרן. 2רוטב קארי אדום וקרם קוקוס: שמים בסיר כף וחצי שמן קוקוס ומטגנים טיגון קל בצלי שאלוט, למון גראס, שום, שני סוגי ג'ינג'ר כבוש וצ'ילי. מוסיפים קארי אדום ומעט מקרם הקוקוס ופותחים את המשחה. 3חותכים גס את הירקות ומוסיפים לסיר. מוסיפים כפיר ליים, את שאר קרם הקוקוס, סויה, שמן שומשום, רוטב דגים וחמאת בוטנים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך. מבשלים 20-15 דקות וסוגרים את האש. 4לכבד עוף: מפרידים את הפטריות, חותכים את האננס לרצועות ואת הבצל למקטעים. מטגנים בשמן את הפטריות, מוסיפים אננס ובצל ירוק ומוציאים למסננת. 5מטגנים את הכבד ומוסיפים לו שמן שומשום וסויה. מוסיפים את הירקות המטוגנים ומערבבים קצת. 6מרכיבים: מניחים רינג על מחבת ומסדרים בו את האורז. מעבירים לאש קטנה ומטגנים עד שהתחתית נעשית קריספית. מוסיפים סויה ושמן שומשום. 7מסננים את הרוטב מהירקות. מניחים על צלחת את הרוטב, באמצע הצלחת מניחים את האורז, מעל מניחים את הכבד. מגרדים ליים מעל ומוסיפים מעט מיץ מליים. מוזגים מעל הכל מעט שמן צ'ילי חריף. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |