אוכל
אוכל

סינטה ממולאת בתנור

נתח סינטה ממולא בשום קונפי והמון עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, כוסברה וגם נענע, שנצרב על מחבת ואז נכנס לתנור. מושלם כמו שהוא, אבל תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין רק יוסיפו לכל הטוב הזה

|מאסטר שף| פורסם12:26
סינטה ממולאת בתנור של דיאנה (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
צילום: דרור עינב, מאסטר שף
Rating:4.936reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • נתח סינטה
  • 12 שיני שום
  • שמן זית
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • כוס עלי נענע
  • מלח
  • פלפל שחור טחון גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מבשלים את שיני השום בכוס שמן זית בסיר מכוסה, למשך כ-5 דקות.

3שוטפים היטב את כל הירק, מייבשים וקוצצים.

4יוצרים במרכז הסינטה חור בעזרת סכין.

5מוציאים את בשר השום מהשיניים ומערבבים עם הירק הקצוץ, שמן זית, מלח ופלפל. דוחפים את התערובת לחור שבסינטה.

6ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה וצורבים מכל הכיוונים במחבת משומנת. מעבירים את הסינטה לתנור ל-15 דקות.

7מגישים עם תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ומעט רוזמרין.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il