
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מבשלים את שיני השום בכוס שמן זית בסיר מכוסה, למשך כ-5 דקות. 3שוטפים היטב את כל הירק, מייבשים וקוצצים. 4יוצרים במרכז הסינטה חור בעזרת סכין. 5מוציאים את בשר השום מהשיניים ומערבבים עם הירק הקצוץ, שמן זית, מלח ופלפל. דוחפים את התערובת לחור שבסינטה. 6ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה וצורבים מכל הכיוונים במחבת משומנת. מעבירים את הסינטה לתנור ל-15 דקות. 7מגישים עם תפוחי אדמה צלויים בשמן זית ומעט רוזמרין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |