אוכל
אוכל

דג אינטיאס על מצע ירקות מבושלים

מתחשק לכם מנה של בית? גזרים ברוטב פיקנטי עם עלי מרווה, נתחי אינטיאס שטוגנו ובשביל הרענון, אפונה ופול חלוטים מלמעלה

|מאסטר שף VIP| פורסם11:37
קרפ סוזט (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.212reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לגזרים במשרה:

  • גזרים
  • מי מלח
  • שמן
  • חמאה
  • פלפל חריף
  • שום
  • לימון
  • פלפל גרוס
  • עלי מרווה

לאפונה והפול:

  • אפונה טרייה
  • פול
  • מים רותחים
  • מים קרים

לקישוט:

  • עלי זעתר

אופן ההכנה:

1מקלפים את הגזרים וחותכים לפרוסות. משרים במי מלח, שמן, חמאה, פלפל חריף, שום, לימון, פלפל גרוס ועלי מרווה.

2מערבבים הכל ומצמצמים. מעבירים לסיר חלק מהרוטב ומצמצמים. מכניסים את הגזרים ויתר הרוטב לתנור לריכוך למשך כחצי שעה.

3מקלפים אפונה ופול ומכניסים לסיר עם מים רותחים ומלח, לאחר מכן מעבירים מיד לקערה עם מים קרים.

4מעבירים על הדג שום שלם, מורחים שמן זית ומטגנים 10 דקות במחבת פסים על האש מכל הכיוונים. את הירקות מעבירים לצלחת, משני הצדדים מסדרים שתי חתיכות דג ומעל זה מוזגים את האפונה והפול עם הרוטב המצומצם. מפזרים עלי זעתר מלמעלה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il