
הצ'יפס הנהדר של איציק מ"מאסטר שף"יש דרך להכין צ'יפס מושלם, ומאוד יכול להיות שאתם מכירים אותה (תפוח האדמה הנכון, טיגון כפול וזה) - אבל למצוא מטבל שיוגש איתו ויצליח לגרום לכם להרחיק את הקטשופ - זו כבר משימה רצינית. ואיציק עמד בה מדהיםאיציק בטאשווילי|מאסטר שף| פורסם22/01/1807:34 ![]() צילום: ilolab, ShutterStock |
המצרכים (4 מנות):לצ'יפס:
למטבל:
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים למקלות בעובי של כסנטימטר. 2מחממים שמן לטיגון עמוק תחת להבה בינונית. מטגנים את תפוחי האדמה כ-10 דקות, עד שהם מתרככים אבל לא משחימים. מוציאים לנייר סופג ומייבשים מהשמן. מעבירים לקירור במקרר. 3מגבירים את הלהבה ומטגנים שוב את תפוחי האדמה, עד שהם מזהיבים יפה. מוציאים לנייר סופג וממליחים. 4מכינים את המטבל: טוחנים יחד במעבד מזון את כל המרכיבים. 5מגישים את הצ'יפס חם, לצד המטבל. תפוחי האדמה לטיגון מגיעים בשקית אדומה. הם תפוחי אדמה מזן אדום, עם מרקם יותר יבש ופחות תכולת סוכר, ולכן מתאימים לטיגון. המרקם שלהם יותר מוצק ואין בהם הרבה נוזלים, שמפריעים בטיגון, ולכן הוא מיטגנים בצורה הטובה ביותר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |