
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת הממולאים: חולטים את עלי הגפן במים חמים כ-3 דקות ומצננים. 2מכניסים את הבצלים, חוץ מאחד, לסיר מלא מים, מרתיחים ומבשילים עד שהבצלים מתרככים. מצננים בצד. 3קוצצים את הבצל הנותר דק ומטגנים אותו בסיר עם 2 כפות שמן. מפזרים את גרגירי החומוס ומעל את עצמות העגל. מתבלים עם קורט מלח, קורט פלפל שחור גרוס וצ'ילי מתוק יבש. 4מערבבים את הבשר הטחון עם האורז. 5מפרידים את שכבות הבצלים שהתקררו. 6ממלאים את עלי הגפן בכף מתערובת הבשר ומקפלים לצורת סיגר. 7ממלאים גם את גלדי הבצל בתערובת הבשר וסוגרים את שתי הקצוות. 8מסדרים את הממולאים בסיר ומוסיפים מים עד לגובה הממולאים. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה. 9מנמיכים את האש, מוסיפים את המשמש ומבשלים כשעתיים על אש נמוכה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |