אוכל
אוכל

מאפין קראמבל עגבניות

קראמבל אישי שישחק לכם בפה עם טעמי מתוק ומלוח עם עגבניות שרי צבעוניות, קצת בזיליקום ופרמזן. עשרים דקות עבודה ולתנור

|מאסטר שף| פורסם12:02
מטרי, עוגייה הודית מלוחה של סרנדה דילבסקי (צילום: mako)
Rating:2.97reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 450 גרם קמח

  • 300 גרם חמאה
  • 300 גרם סוכר
  • 125 גרם שקדים טחונים
  • 300 גרם עגבניות שרי צבעוניות
  • מלח לפי הטעם
  • 30 גרם פרמזן
  • חופן קטן של עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1במיקסר מערבבים את הקמח החמאה הסוכר והשקדים עד שנוצרים פרורים. מכניסים למקרר.

2משמנים תבניות קטנות מאוד ועגולות בחמאה. מסדרים עליהן את העגבניות ומפזרים מלח. מוציאים את הקראמבל מהמקרר. מסדרים מעל העגבניות שכבת קראמבל ומעל מפזרים מלח לפי הטעם. שמים כמה עלי בזיליקום ופרמזן ואז שכבה נוספת של קראמבל.

3מחממים תנור ל-180 מעלות. מהדקים בצדדים על התבנית ואופים במשך 25 דקות.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il