
המצרכים :לבצק סיגר:
למילוי:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב קמח, מים ומלח למרקם מימי ללא גושים, ומניחים ל-15 דקות. 2מטגנים בצל, מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל. כותשים שום, כוסברה ובזיליקום ומערבבים עם שעועית לבנה ואדומה. מצמצמים את הרוטב. 3על מחבת חמה יוצקים מעט מהבלילה ובעזרת מברשת סיליקון מורחים על כל המחבת לקבלת עלה דק. מוציאים כשמוכן. 4כשהעלה מתקרר מהדקים על מצקת ומכניסים לסיר עם שמן רותח, כדי לקבל עלה סיגר בצורת צדפה. 5ממלאים את הצדף בתערובת השעועית עם הבצל, ואת הבצק שנשאר מהבוריק מטגנים ומוסיפים מעל המנה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |