אוכל
אוכל

סנדוויץ' פסטרמה

שלמה עזרן הגיע למשימת הסנדוויץ' של מאסטר שף עם אידיאולוגיה בצורת פסטרמה בייצור עצמי בתוך בגט טרי וסלט מלא עשבי תיבול בצד - בראש שלנו אנחנו כבר בביס הראשון

|מאסטר שף| פורסם12:10
סנדוויץ' הפסטרמה של שלמה עזרן (תמונת AVI: mako)
Rating:4.218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חזה עוף טרי, נקי משומן, עצמות וסחוס
  • כף דבש
  • כף גדושה חרדל
  • שתי כפות סויה
  • 1 זוקיני גדול
  • חופן עלי כוסברה
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן נענע
  • חופן בזיליקום
  • צ'ילי אדום לפי הטעם
  • כפית בצל ירוק
  • אנשובי לפי הטעם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • בגט טרי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערה את החרדל, הדבש והסויה ומושחים את חזה העוף בתערובת שנוצרה. בעזרת קולפן קולפים את הזוקיני לאורכו לפרוסות דקות מאוד. קוצצים את שאר המרכיבים לסלט ביחד עם הזוקיני ומתבלים.

2עוטפים את חזה העוף בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות.

3בתוך נייר האפייה נוצר רוטב שישמש למריחה על הבגט. פורסים את העוף דק-דק, מסדרים בתוך הבגט מניפה ומכניסים גם חלק מהסלט. את מה שנשאר מגישים לצד הבגט.

4מפזרים מעל הבגט מעט טחינה גולמית או יוגורט, או גם וגם.

מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il