
המצרכים (2 מנות):למשרה:
לפרגיות:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי המשרה, חותכים את הפרגיות לרצועות ומשרים ביחד במקרר כשעתיים. 2צורבים את הפרגיות בחצי כף שמן קנולה כ-8 דקות על מחבת פסים. 3שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מעט מלח במשך 10 דקות. 4מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לכלי חסין אש, מוסיפים 2 כפות שמן זית, עלה רוזמרין וחצי כף מלח גס ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 15 דקות. 5מטגנים את הפטריות במעט שמן על מחבת הפסים (כ-6 דקות). 6ממלאים גמבה אדומה בתערובת של 10 עגבניות שרי חצויות, חצי פלפל חריף, שן שום, חצי כף שמן זית וחצי כפית מלח. 7מסדרים את הפטריות ומעליהן את הפרגיות, לידן מסדרים את תפוחי האדמה והגמבה הממולאת. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |