
המצרכים :למרק העוף:
לתערובת האגוזים:
אופן ההכנה:1מבשלים את כל מרכיבי המרק במשך חצי שעה (ולא יותר). 2מוציאים את חלקי העוף מהסיר ומצמצמים עד שנשאר נוזל בכמות של חצי ליטר. 3טוחנים את האגוזים דק, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ותבלינים ומעבדים את הכל ידנית לעיסה הומוגנית. 4מזלפים את מרק העוף לתוך תערובת האגוזים ופותחים אותה באטיות, עד שהיא הופכת למרק. מפסיקים את הזילוף כשמגיעים לרמת הסמיכות הרצויה. מתקנים תיבול. 5מקשטים בגרגירי רימון ומגישים עם לחם ויין טוב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |