אוכל
אוכל

צלעות טלה צרובות על תבשיל גיבץ'

מנת חצי הגמר של סופי: צלעות טלה צרובות על גיבץ' של חצילים, עגבניות ובצל. לאחר הצריבה הצלעות מצטרפות על סיר הגיבץ' ומשם הם ממשיכים יחד לתנור, כך שהצלעות יוצאות חצי מטוגנות חצי אפויות, ולגמרי מלאות טעם

|מאסטר שף| פורסם14:49
צלעות טלה (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
Rating:4.7162reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • מעט שמן זית
  • 1 בצל גדול לבן, חתוך לקוביות
  • 3 עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • 3 עגבניות, מגורדות
  • 1 חציל, קלוף וחתוך לקוביות
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • קורט פפריקה מתוקה
  • קמצוץ פפריקה חריפה
  • רבע כוס מים
  • חמש יחידות צלעות טלה

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל והעגבניות הקלופות והחתוכות במעט שמן זית עד שהבצל נהיה שקוף (שימו לב לא לא להזהיב את הבצל).

2מוסיפים את העגבניות המגורדות, החצילים והתבלינים. מקפיצים בשתי ידיים (לא לערבב בכף בשום אופן). אם חסרים נוזלים מוסיפים לאט לאט מים, עד לריכוך החציל.

2ממליחים ומפלפלים את הצלעות וצולים על מחבת ברזל יצוק עם טיפת שמן זית. המחבת צריכה להיות לוהטת. צולים צד אחד במשך שלוש דקות, והופכים לצד השני לעוד שתי דקות.

3מניחים את הצלעות מעל התבשיל ומכסים את הסיר לעשר דקות. לאחר מכן מכניסים את הסיר לתנור על חום של 200 מעלות למשך 20 דקות לפחות. הצלעות יהיו חצי מטוגנות וחצי אפויות.

מתכוני מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il