אוכל
אוכל

מרק סרפד

בצורתו המקורית הוא מעקצץ וצורב, אבל כשמבשלים עלי סרפד בציר ירקות יוצאים מהם טעמים מופלאים שכדאי להכיר

|מאסטר שף VIP| פורסם15:04
מרק סרפד (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.441reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • ציר ירקות
  • עלי סרפד
  • חמאה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מפרידים את עלי הסרפד ומבשלים בציר הירקות. מוציאים את העלים וממשיכים לצמצם את הנוזל. מעבירים את הנוזל לסיר אחר עם מעט חמאה וממשיכים לבשל.

2קוצצים את עלי הסרפד ומקפיצים במחבת עם חמאה, מלח ופלפל שחור. מניחים את עלי הסרפד בצלחת הגשה, מוזגים את הנוזלים לצלחת ומערבבים מעט. טועמים ומתקנים במידת הצורך.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il