אוכל
אוכל

ניו סטייל סשימי מטונה וסלמון, מלפפון ונענע

דג נא מסלמון וטונה לצד סלט מלפפונים עם צ'ילי, סויה ונענע מרעננת

|מאסטר שף| פורסם03:56
סשימי של עידו קרוננברג (תמונת AVI: mako)
Rating:4.529reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 200 גרם טונה

  • 200 גרם סלמון
  • מלפפון ירוק
  • ג'ינג'ר כתוש או מגורר
  • פלפל צ'ילי, פרוס לפרוסות דקות
  • שום כתוש
  • סויה
  • עלי נענע
  • יוזו (חומץ הדרים)
  • שמן שומשום
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1מקלפים את המלפפון הירוק, חוצים אותו לרוחב וחותכים לאורך לשערות דקות. מוסיפים מעט עלי נענע, מתבלים עם סויה, מעט שמן שומשום ומעט יוזו.

2פורסים את הדגים לפרוסות של ארבע על שתיים, מניחים בכלי שטוח, מפזרים מעל ג'ינג'ר מגורר, פרוסות דקות של צ'ילי, מעט שום כתוש, מעט יוזו, שמן זית, מלח ופלפל שחור.

3מניחים בסיר קטן מעט שמן זית ושמן שומשום (2/3 שמן זית, 1/3 שמן שומשום), מחממים עד שעולה עשן ושופכים על הדג.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il