
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקלפים ומגלענים את שני סוגי האפרסקים. 2שמים את האפרסקים הלבנים בסיר או תבנית ומכסים עם נייר אלומיניום. שמים בתנור שחומם ל200 מעלות למשך חצי שעה. 3את האפרסקים הצהובים מבשלים במים עם הסוכר עד ריכוך. מסננים מהסירופ. 4כששניהם מוכנים מרסקים אותם בנפרד בבלנדר לשתי מחיות. 5שמים את המחית הצהובה בסיר קטן. מוסיפים כפית דבש ואת הפלפל החריף ומבשלים יחד מעל להבה נמוכה 10 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם. 6מוסיפים כפית דבש וקינמון לאפרסקים הלבנים, מעבירים לסיר קטן ומבשלים כעשר דקות. מתבלים במלח לפי הטעם. 7מחממים מחבת מעל להבה גבוהה. כשהיא לוהטת שמים את חזה הברווז המחבת, צד העור כלפי מטה, ומטגנים 10 דקות, עד הזהבה. הופכים ומבשלים על הצד השני 2-5 דקות נוספות. 8מוציאים מהמחבת ונותנים לחזה לנוח מעט. לאחר מכן חותכים לחתיכות של חצי סנטימטר. על כל חתיכה של הברווז שמים חתיכה קטנה של פלפל חריף ומעבירים לצלחת הגשה. שמים את 2 רטבי האפרסקים על הצלחת ומפזרים מעט קליפת תפוז. מגישים מיד. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |