
מקלות בצק עלים עם אנשובי וסנט מורעלי בצק מגולגלים ביחד עם גבינת סנט מור, נגיעות מלוחות של אנשובי ופלפל חלפיניו. רבע שעה בתנור וגמרנו![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בבלנדר שמים את הגבינה, האנשובי ומעט חלפיניו והנוזלים שלו. טוחנים היטב עד שמתקבלת תערובת הומוגנית. 2מרדדים את בצק העלים, מורחים רבע מהתערובת, מקפלים את הבצק, מרדדים ומורחים וחוזרים על הפעולה 4 פעמים. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. בעזרת סכין חותכים מהבצק רצועות של 1 ס"מ. מקפלים בצורה סיבובית, מורחים בביצה מדוללת במים, מפזרים שומשום. מכניסים לתנור למשך 15 דקות או עד לקבלת צבע יפה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |