אוכל
אוכל

קיש חצילים

קיש חצילים וגבינות עם פטה כבשים, גבינת עזים, עגבניות מיובשות ותיבול עדין עדין של אגוז מוסקט. מצליח תמיד ומושלם לבראנץ' או לארוחת ערב קלילה

|מאסטר שף| פורסם16:04
קיש חצילים של לירון (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, שידורי קשת
Rating:4.435reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
  • 300 גרם קמח
  • קורט מלח
  • ביצה
  • מעט חלב
  • חצילים

לחצילים:

  • חציל
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

לרויאל:

  • 100 גרם גבינת פטה כבשים
  • 100 גרם גבינת עזים בגליל
  • חצי כוס עגבניות מיובשות, קצוצות
  • 3 ביצים
  • מכל שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1מערבלים במיקסר עם וו לישה את החמאה, הקמח והמלח עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעט חלב, לפי הצורך, וממשיכים לגבש ביד עד לקבלת בצק אחיד.

2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

3משטחים את הבצק, מסדרים בתבנית ואופים אפייה עיוורת ב-180 מעלות כ-15 דקות.

4בינתיים מערבבים את כל חומרי הרויאל.

5פורסים את החציל, מזלפים עליו שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים ב-200 מעלות עד שהוא מזהיב יפה.

6מרכיבים את הפאי: שופכים את הרויאל על הקלתית. מסדרים את פרוסות החציל ואופים בתנור בחום של 120 מעלות עד הזהבה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il