
המצרכים :לבצק:
לחצילים:
לרויאל:
אופן ההכנה:1מערבלים במיקסר עם וו לישה את החמאה, הקמח והמלח עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעט חלב, לפי הצורך, וממשיכים לגבש ביד עד לקבלת בצק אחיד. 2עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3משטחים את הבצק, מסדרים בתבנית ואופים אפייה עיוורת ב-180 מעלות כ-15 דקות. 4בינתיים מערבבים את כל חומרי הרויאל. 5פורסים את החציל, מזלפים עליו שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים ב-200 מעלות עד שהוא מזהיב יפה. 6מרכיבים את הפאי: שופכים את הרויאל על הקלתית. מסדרים את פרוסות החציל ואופים בתנור בחום של 120 מעלות עד הזהבה. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |