אוכל
אוכל

רביולי גבינות בניחוח הדרים

השופטים התעופפו על נוכחות קליפות הלימון והתפוז במנה של יותם, ואנחנו כל כך מסתקרנים מהשילוב שלהן עם מלית העיזים העדינה ורוטב החמאה ועשבי התיבול, שאנחנו פשוט חייבים לנסות את זה גם

|מאסטר שף| פורסם14:15
 רביולי גבינות בניחוח הדרים (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
Rating:517reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 200 גרם קמח
  • ביצה
  • 2 חלמונים
  • קורט מלח

למילוי:

  • 150 גרם ריקוטה עיזים
  • 100 גרם פרמזן
  • 100 גרם גבינת עיזים
  • ביצה
  • רבע כפית קליפת לימון מגוררת
  • רבע כפית קליפת תפוז מגוררת
  • מלח
  • פלפל לבן

לרוטב:

  • 50 גרם חמאה
  • 3 עלי מרווה
  • ענף תימין
  • 5 עלי אזוב
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רבע כפית קליפת לימון מגוררת
  • רבע כפית קליפת תפוז מגוררת

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק וגמיש. משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה.

2מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת מילוי חלק.

3מרדדים את הבצק במכונת פסטה (או עם מערוך) לעובי דק מאוד, ממלאים את הבצק במילוי וחותכים לצורה של רביולי.

4מרתיחים סיר מים וממליחים אותם היטב.

5הרוטב: מחממים במחבת חמאה עם עשבי תיבול, מלח ופלפל שחור ומוסיפים את הקליפות המגוררות.

6מבשלים את הרביולי כ-3 דקות ומעבירים עם מעט ממי הבישול לתוך המחבת הרוחשת.

7מקפיצים את הרביולי ברוטב כדקה ומעבירים לצלחת הגשה.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il