
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק וגמיש. משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה עד שעה. 2מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים היטב לקבלת מילוי חלק. 3מרדדים את הבצק במכונת פסטה (או עם מערוך) לעובי דק מאוד, ממלאים את הבצק במילוי וחותכים לצורה של רביולי. 4מרתיחים סיר מים וממליחים אותם היטב. 5הרוטב: מחממים במחבת חמאה עם עשבי תיבול, מלח ופלפל שחור ומוסיפים את הקליפות המגוררות. 6מבשלים את הרביולי כ-3 דקות ומעבירים עם מעט ממי הבישול לתוך המחבת הרוחשת. 7מקפיצים את הרביולי ברוטב כדקה ומעבירים לצלחת הגשה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |