
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי:
לסירופ:
לקרם המנגו:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים את כל הרכיבים לבלילה נוזלית אך לא מידי, שמזכירה מעט בלילת פנקייק. מניחים בצד לתפיחה של חצי שעה. 2מערבבים את הבצק התפוח. מחממים מחבה חלקה יבשה ויוצקים אליה בעזרת מרית "לביבות" מהבלילה בגודל של פנקייק קטן. מטגנים עד שהבלילה מתייצבת אבל לא משחימה, ומוציאים מהמחבת. ממשיכים ליצור פנקייקים כאלה מכל הבלילה. 3מכינים את המילוי: מערבבים את כל המצרכים יחד. 4מכינים את הסירופ: מערבבים את הסוכר, המים והסילאן בסיר קטן ומבשלים עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך מעט. מורידים מהאש ומוסיפים את הוויסקי. 5מכינים את קרם המנגו: טוחנים יחד מנגו ונענע למחית אחידה. מוסיפים לימון ושמנת וטוחנים שוב. 6מחממים שמן לטיגון עמוק. ממלאים כל "פנקייק" בכף מהמילוי סוגרים לחצי עיגול ומהדקים היטב את הקצוות עם האצבעות. מטגנים בשמן עמוק עד שהבצק משחים היטב ומעבירים לטבילה קצרה בסירופ הסוכר. 7מגישים עם קרם המנגו בצד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |