1קולים את הפלפלים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה (180-200מעלות) עד שהקליפה משחירה ונפרדת מגוף הפלפל.2. מניחים בקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים למשך כ-15 דקות, קולפים בקלות וחותכים לרצועות.3. מורידים את הקרום מכל הלחם (אפשר להיעזר בצלחת). פורסים את הלחם לרוחב לשלוש שכבות שוות ומורחים עליהן שכבה דקה של גבינת שמנת.
4מסדרים בשכבה הראשונה שליש מהפלפלים הקלויים ביחד עם שליש מהזיתים הפרוסים וכן הלאה בכל שכבה.
5בעזרת מרית מורחים את גבינת השמנת שנותרה על כל הלחם מבחוץ (כמו ציפוי עוגה) ומדביקים קישוטים לגבינה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים