
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
לכבדים בתאנים:
אופן ההכנה: כבדים בתאנים|צילום: קשת, מאסטר שף VIP1הסלט: במחבת עם מים קרים עד האמצע שמים את התאנים. מביאים לרתיחה ומבשלים 7-8 דקות. מקררים היטב במקרר או בפריזר. 2מפרקים את התאנים לחתיכות. 3מרוקנים את המלפפונים מגרעינים. חותכים את כל הירקות לגפרורים. 4מערבבים את הירקות עם התאנים. 5הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים. 6מערבבים את הרוטב עם הסלט בשלבים, טועמים ומתקנים תיבול. 7ההגשה: מקמטים נייר אפיה מקומט, מפזרים מעל שומשום שחור, מעטרים בעלה כוסברה ומגישים עם צ'ופסטיקס. 8הכבדים בתאנים: במחבת כבדה שמים חצי מכמות החמאה. מחממים מעט ומטגנים את הכבדים. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את התאנים, 3-4 כפות נוזלים (ציר ירקות, מים, יין לבן) ומבשלים כשתי דקות. מוסיפים את שארית החמאה, מכבים את האש, מוסיפים בצל ירוק קצוץ ומערבבים. מגישים על פירה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |