אוכל
אוכל

אמפנדס

כיסונים ממולאים בתרד ובגבינה מלוחה (אותם אפשר להחליף בתירס, גבינות או בשר טחון). כי אם יש משהו שארגנטינאים יודעים לעשות זה אוכל

|מאסטר שף| פורסם18:12
אמפנדס (תמונת AVI: mako)
Rating:4.576reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • כוס חלב
  • כף חמאה
  • כוס קמח
  • קמצוץ מלח

למילוי:

  • 500 גרם תרד טרי
  • בצל קצוץ מטוגן
  • 100 גרם גבינה בולגרית/ פטה

לטיגון:

  • ביצה
  • פירורי לחם
  • שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מבשלים את התרד במים רותחים (רתיחה קלה) כ-3 דקות. מסננים היטב, סוחטים וקוצצים דק. מוסיפים בצל מטוגן, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם.

2ממיסים בסיר כף חמאה וכוס חלב. מביאים לרתיחה, מורידים מהגז ומוסיפים כוס קמח וקמצוץ מלח. מערבבים עד שמקבלים בצק נוח לשימוש.

3משטחים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים כפית של מלית במרכז מהדקים את הקצוות. טובלים בביצה טרופה, מקמחים בפירורי לחם (כמו שניצל) ומטגנים.

* אפשר במקום למלא בבשר טחון מטוגן עם בצל /תירס וגבינות/ גבינות/פטריות.

* מומלץ להגיש עם מטבל יוגורט: שום ,יוגורט, עלי נענע, שמן זית.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל מתכוני התכנית

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il