
המצרכים (4 מנות):לבצק:
למילוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1מבשלים את התרד במים רותחים (רתיחה קלה) כ-3 דקות. מסננים היטב, סוחטים וקוצצים דק. מוסיפים בצל מטוגן, גבינה, מלח ופלפל לפי הטעם. 2ממיסים בסיר כף חמאה וכוס חלב. מביאים לרתיחה, מורידים מהגז ומוסיפים כוס קמח וקמצוץ מלח. מערבבים עד שמקבלים בצק נוח לשימוש. 3משטחים את הבצק וקורצים עיגולים. מניחים כפית של מלית במרכז מהדקים את הקצוות. טובלים בביצה טרופה, מקמחים בפירורי לחם (כמו שניצל) ומטגנים. * אפשר במקום למלא בבשר טחון מטוגן עם בצל /תירס וגבינות/ גבינות/פטריות. * מומלץ להגיש עם מטבל יוגורט: שום ,יוגורט, עלי נענע, שמן זית. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |