
המצרכים (2 מנות):לקארי:
לדג והירקות
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את הקארי: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את הבצל, שיני השום, הפלפל חריף, הג'ינג'ר והלמון גראס. 2שהירקות מתרככים מוסיפים כף גדושה של משחת קארי צהובה וממשיכים לטגן עוד כמה רגעים. מוסיפים עגבניות קצוצות ושמנת ומבשלים עוד כמה דקות. מורידים מהאש ומסננים לרוטב חלק. 3מחממים תנור ל-200 מעלות.מסדרים את עגבניות השרי בתבנית תנור מרופדת בנייר מחר עם שמן זית ומלח גס וצולים בתנור עד שהעגבניות רכות ושחומות. 4מחממים מחבת פסים עם חמאה וצולים את הבוקצ'וי החצוי עם מעט מלח גס עד להשחמה. 5מפלטים את הלברק ומחלקים את הפילטים לקוביות בגודל 4 ס"מ. צולים במחבת החמה שבה צלינו את הבוק צ'וי עד שהדג עשוי. 6מסדרים את הקארי בצלחת, מוסיפים את קוביות הדג, העגבניות והבוק צ'וי ומקשטים עם עלי כוסברה ופרחי כרובית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |