
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל ושיני השום, עד שהבצל מזהיב מעט. 2מוסיפים את רצועות הגמבה, קוביות העגבניה ופלפל הצ'ילי ומערבבים. מבשלים כמה דקות. 3מוסיפים את קוביות הבשר והחומוס, ומוסיפים מים עד לכיסוי כל הבשר. 4מוסיפים את שני סוגי הפפריקה, שמן הצ'ילי, הפלפל היבש ומלח לפי הטעם, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבשר והחומוס רכים, כשעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |