
המצרכים :לחזה העוף:
לפלפלים:
אופן ההכנה:1שמים בקערה בינונית שמן, ג'ינג'ר, שום, לימון, מעט אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומוסיפים את חזה העוף. משרים למשך מינימום חצי שעה. 2מערבבים בקערה קטנה דבש, סילאן, סוכר ומים עד שהחומרים מתערבבים והופכים נוזליים יחסית. 3חותכים את הפלפלים לפלחים ומוציאים את החלק הלבן והגרעינים. 4מחממים שמן במחבת בחום גבוה ומכניסים את הפלפלים לטיגון קצר. מנמיכים את האש, מוסיפים את תערובת הדבש והסילאן ומבשלים 15 דקות. 5מטגנים את חזה העוף במחבת גדולה עם שמן. 6להגשה: פורסים את חזה העוף לרצועות, מניחים עליו רצועה של פלפל ותוקעים מקל קינמון. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |