אוכל
אוכל

חזה עוף עם פלפלים מתוקים

מתכון למנה משביעה ופשוטה להכנה של עוף ברוטב מתקתק. רק להשרות ולטגן

|מאסטר שף| פורסם12:12
חזה עוף במרינדת לימון (תמונת AVI: mako)
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לחזה העוף:

  • 2 פרפרים של חזה עוף
  • 3 כפות שמן קנולה
  • מעט ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 שיני שום מעוכות
  • מיץ מלימון שלם
  • אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל

לפלפלים:

  • 2-3 פלפלים
  • כף דבש
  • כף סילאן
  • כפית סוכר
  • מים
  • שמן לטיגון
  • מקלות קינמון (להגשה)

אופן ההכנה:

1שמים בקערה בינונית שמן, ג'ינג'ר, שום, לימון, מעט אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב ומוסיפים את חזה העוף. משרים למשך מינימום חצי שעה.

2מערבבים בקערה קטנה דבש, סילאן, סוכר ומים עד שהחומרים מתערבבים והופכים נוזליים יחסית.

3חותכים את הפלפלים לפלחים ומוציאים את החלק הלבן והגרעינים.

4מחממים שמן במחבת בחום גבוה ומכניסים את הפלפלים לטיגון קצר. מנמיכים את האש, מוסיפים את תערובת הדבש והסילאן ומבשלים 15 דקות.

5מטגנים את חזה העוף במחבת גדולה עם שמן.

6להגשה: פורסים את חזה העוף לרצועות, מניחים עליו רצועה של פלפל ותוקעים מקל קינמון.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il