אוכל
אוכל

פסטה וגרגירי חומוס

יש חומרי גלם שעד לא מצרפים אותם יחד לא יודעים עד כמה הם חברים טובים: פסטה טרייה וגרגרי חומוס בשמנת וחמאה, בתוספת עגבניות שרי צלויות, תרד ורוטב עוקצני הם דוגמה טובה

|מאסטר שף VIP| פורסם09:55
פסטה וגרגירי חומוס (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.613reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

מרכיבים:

  • עגבניות שרי
  • גרגירי חומוס
  • שמנת
  • חמאה
  • עגבניות מיובשות
  • שמן זית
  • צלפים
  • זיתים
  • לימון כבוש
  • תרד
  • עירית

אופן ההכנה:

1מכיניםבצק פסטה(לחצו על הלינק כדי להגיע למתכון). לאחר צינון במקרר – חותכים למשולשים.

2מחממים תנור ל-200 מעלות ומסדרים עגבניות שרי בתבנית. מכניסים לצלייה.

3בסיר עם מים רותחים ומלח מבשלים את גרגירי החומוס. לאחר שהם מתרככים, מסננים ומזלפים מלמעלה שמנת וחמאה.

4משרים את העגבניות המיובשות במים חמים. לאחר מכן משרים בשמן זית. קוצצים.

5קוצצים את הצלפים והזיתים. מכניסים לבלנדר ביחד עם לימון כבוש ושמן זית.

6על מחבת חמה מבשלים עלי תרד בחמאה עד לריכוך מוחלט.

7קוצצים גבעולי עירית.

8ההגשה: כשהפסטה מוכנה, מעבירים לקערה, מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

>> מדריך הכנת בצק פסטה בבית
>> מדריך וידאו להכנת פסטה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il