אוכל
אוכל

לחם בעג'ין בסירופ רימונים

יש הרבה גרסאות - וגם הרבה שמות - ללחמג'ון, אבל זאת של פרח נראית לנו כמו משהו מיוחד. לחם עם בשר, יד ראשונה מלבנונית

|מאסטר שף| פורסם14:15
לחם בעג'ין בסירופ רימונים (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", שידורי קשת
Rating:4.536reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • 2 כוסות מים
  • כף שמרים
  • כף וחצי סוכר
  • כפית מלח

לתערובת הבשר:

  • חצי קילו אנטרקוט, קצוץ בסכין או טחון גס במטחנת בשר
  • 2 בצלים, קצוצים דק
  • 2 עגבניות, קצוצות דק
  • פלפל ירוק חריף, פרוס
  • כף שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • מעט סירופ רימונים

להגשה:

  • סירופ רימונים

אופן ההכנה:

1הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת בצק. אם הוא דביק מדי מוסיפים קמח לפי הצורך. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כ-30 דקות).

2תערובת הבשר: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומתקנים תיבול.

3לאחר התפיחה הראשונה של הבצק מוציאים ממנו אוויר וחותכים לכדורים קטנים. מניחים להם לתפוח 10 דקות ואז מרדדים אותם דק.

4מניחים מהמלית על עיגולי הבצק וסוגרים באיזו צורה שרוצים.

5מחממים תנור לחום המקסימלי (או 275 מעלות) ואופים עד השחמה.

6מגישים עם סירופ רימונים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il