אוכל
אוכל

פסטה עם פסטו בזיליקום

פסטה בעבודת יד עם רוטב פסטו איכותי - בזיליקום, אגוזים וגבינת פרמז'ן וגם פילטים של אנשובי בהגשה. קלאסיקה שתמיד באה לנו טוב, ואת הפסטו להכין בכמות גדולה ולשמור, לא צריך להגיד, נכון?

|מאסטר שף| פורסם14:30
פסטה פסטו (צילום: רענן כהן, מאסטר שף)
צילום: רענן כהן, מאסטר שף
Rating:4.548reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

לפסטה:

  • 200 גרם קמח פסטה
  • 1 ביצה
  • 3 חלמונים
  • 1/4 כוס שמן זית

לפסטו:

  • עלים מצרור בזיליקום
  • 1-4 שיני שום קלופות
  • רבע כוס שמן זית
  • 10 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • חופן קטן אגוזי מלך
  • קורט מלח

להגשה:

  • פילה אנשובי משומר
  • גבינת פרמז'ן

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המצרכים לבצק לתערובת אחידה ואז לשים 10 דקות, עד קבלת מרקם אלסטי. מכסים במגבת ומשאירים בצד 10 דקות.

2מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלים גדולים (עובי 2 מ"מ).

3טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים לפסטו תוך הוספה איטית של שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לקערה רחבה.

4מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים במשך 2 דקות. מוציאים את העלים המוכנים מהמים ישירות לרוטב הפסטו ומערבבים לציפוי.

5מעבירים לצלחות. מניחים 2 פילטים של אנשובי, מגרדים מעל מעט פרמזן ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il