1מנקים את העצמות של הצלעות, דופקים את הבשר של הטלה כמו לשניצל עבה (שלא יהיו דקות מדי), מתבלים בפלפל ומלח.
2טובלים את הצלעות בביצים ואז בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה לקבלת ציפוי כפול.
3חותכים גס את כל הירקות מלבד הפטריות והשום, מניחים בתבנית תנור עם נייר אפיה (ביחד עם הפטריות ושיני השום השלמות), מזליפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעדינות ומכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות לחצי שעה או עד ריכוך.
4מחממים שמן קנולה במחבת, צורבים את צלעות הטלה פחות מדקה על כל צד. מוציאים מהשמן, סופגים עם נייר סופג ומניחים על צלחת יחד עם הירקות שאפינו. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים עם חצי לימון בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.