
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה כמה שניות, עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד, ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 2מכינים את המלית: קולים את החציל על רשת שמונחת על אש גלויה. קולפים וקוצצים את בשר החציל דק. מערבבים עם כל יתר חומרי המלית. 3הרכבת המנה: מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-2 מ"מ, וקורצים עיגולים בעזרת כוס או כלי עגול אחר. 4שמים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול, מקפלים לשניים וסוגרים. מסדרים בתבנית. 5מושחים את הבורקיטס בחלמון הטרוף ומפזרים שומשום. 6אופים כ-20 דקות, או עד שהבוריקיטס משחימים. *מומלץ להגיש עם יוגורט ועם סלט עגבניות חריף (עגבניות בשלות, פלפל חריף ושום). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |