
המצרכים :
לטיגון:
לסלט:
לקישוט:
אופן ההכנה:1חותכים את העוף לקוביות קטנות, מוסיפים מיסו וקורנפלור, מערבבים ומכניסים למקרר. 2במחבת קטנה מביאים לרתיחה יין, סוכר וסויה. 3טוחנים בבלנדר מוט 2 חתיכות אננס ו-4 ליצ'י יחד עם 3 כפות ממי השימור של האננס. מערבבים עם הרוטב שבישלנו. 4לסלט: חותכים את המלפפונים לרצועות דקות ושמים במי קרח. חותכים מנגו לקוביות קטנות. לפני ההגשה מערבבים ומתבלים בג'ינג'ר, ליים ומלח. 5מחממים שמן לטיגון עמוק. 6שוטפים את העוף מהמרינדה ומעבירים לקערה עם קורנפלור. מערבבים את הטמפורה והסודה, טובלים את חתיכות העוף ומטגנים. 7מעבירים את העוף המטוגן לתוך רוטב הליצ'י והאננס, ומגישים לצד הסלט. לפני ההגשה מפזרים את עשבי התיבול והצ'ילי. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. תגיות:אוכל אסייתי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |